Debrecen Egyetem sugárút

390.000 Ft/hó

993 / hó

m109822

ID: 313575
Kiadó Lakás
Debrecen Kiadó Lakás Egyetem sugárútDebrecen Kiadó Lakás Egyetem sugárútDebrecen Kiadó Lakás Egyetem sugárútDebrecen Kiadó Lakás Egyetem sugárútDebrecen Kiadó Lakás Egyetem sugárútDebrecen Kiadó Lakás Egyetem sugárútDebrecen Kiadó Lakás Egyetem sugárútDebrecen Kiadó Lakás Egyetem sugárútDebrecen Kiadó Lakás Egyetem sugárútDebrecen Kiadó Lakás Egyetem sugárút

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 4032 Debrecen
Egyetem sugárút
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa LakásAlapterület 49 m2

Leírás

Az Egyetem Tower egy újonnan épült, exkluzív társasház, amely széles körű szolgáltatásokkal gondoskodik az itt lakók kényelméről. Az ELSŐ BÉRLŐK a nagyerdei övezet mellett a társasház nyújtotta szolgáltatásokat is nap mint nap élvezhetik, mint például a 24 órás recepciót, vagy a tetőteraszon kialakításra kerülő panorámás napozót, medencét, jakuzzit és szaunát. A földszinten a lakók biztonságáról gondoskodó porta kényelmi szolgáltatásokat is ellát majd, mint a házhoz rendelt csomagok átvételét, vagy akár a taxirendelést.

Ez az ingatlan, mely a maga nemében páratlan: mind a lokáció, technológia vagy az épület jellege tekintetében. Olyan exkluzív kategóriát képvisel a városi ingatlanpiacon, amely a legigényesebb bérlők igényeit/elvárásait is képes kielégíteni.

Szeretne luxus körülmények között élni, mindennapjait egy reggeli úszással kezdeni, majd a nap végén a szaunában, jakuzziban kikapcsolódni? Akkor Önnek épült Debrecen egyik legkiemelkedőbb, építészetileg, műszaki paramétereiben és szolgáltatásaiban is egyedinek tekinthető 9 szintes épülete.

Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően, olyan lakások kerültek kialakításra, amelyben a bérlő úgy érezheti magát, mintha egész évben egy hotelben élne.

Érdeklődj a még elérhető lakásokról. {Keressen telefonon!|Hívjon bátran!}

Világos lakások a hatalmas üvegfalaknak köszönhetően
Fedett teraszok
Padló és mennyezetfűtés (Hőszivattyú)
Mennyezethűtés (Hőszivattyú)
Beépített, gépesített konyhabútor
Beépített szekrények
Egyes lakásokhoz saját szauna
2 db lift az épületben
24 órás recepció
100 nm-es tetőmedence
A tetőn nagyméretű jakuzzi és szauna
Intelligens kaputelefon (Ha nincs otthon, átkapcsol a telefonra)
Egységes, motoros árnyékolás (antracit színben)
3 szint parkoló (autólifttel)
Földszinten étterem